Kansiosta Sekalaiset · Kaikki kansiot

Kehut ja kommentit

Soili

Hei,

ja hyvää Laskiaissunnuntaita teille kaikille. Nythän tuota on tämän laskiaisen lisäksi aikaa ulkoilla ja vaikka laskea peräti pari kuukautta. Oikea sana voisi tosin tässä alkuvuoden hiljaisuudessa näin yrittäjän kannalta olla laskeskella. Uusia varauksia ei yleensä tule tammi-helmikuussa pikkujoulukauden jälkeen, mutta tänä vuonna se hiljainen kausi näkyy olevan maalis-huhtikuu.

Aika moni yrittäjä ainakin tietää, millaista se on, kun puolet vuodesta on kunnolla töitä ja puolet vuodesta odotellaan. Onneksi tähän on viimeisen 10 vuoden aikana jo tottunut, vaikka se ketuttaakin, kun palkkaakaan ei tule mistään. :)
Moni aina yrittäjän elämää kadehtii, mutta kovin moni ei taida valmis olla ottamaan tällaista jatkuvaa epävarmuutta elämäntavaksi.

Aurinkoisia päiviä tässä kyllä kaipaa, että pysyy mieliala korkealla. Ei muuta kuin Laskiaissunnuntaita viettämään ja nauttimaan ulkoilusta.

Toivotaan, että huhtikuuksi alkaa varauksia tulla, ja minäkin pääsen taas ihmisten ilmoille. Te olette työyhteisöni, ja silloin kun ei ole tapahtumia, ei ole juttukavereitakaan. Teitä on jo ikävä.

t. Soili

(poistettu pelaaja)

Hyvvee laskijaista sinullekin ja nauti vaikkakin pakollisesta tauosta.

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Sekalaiset, lisännyt Soili Vuorenmaa

Koko: 219 kB, päiväys: 03.03.2019